2014-02-24 08:27:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ön megbízható partner

Napi horoszkóp február 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A szerencse váratlanul köszönthet be az életébe a mai napon. Ez jelenthet anyagi, vagy erkölcsi elismerést egyaránt. A legjobb esetben persze mind a kettőt. Mivel különösen kritikus önmagával szemben, ma jó döntéseket hozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Úgy érzi, Fortuna istenasszony folyton csak a bolondját járatja önnel, de a mai napon végre az incselkedésen túlmutató dolog történhet. Készüljön fel: az események hamarosan felpörögnek. Minden jóra fordul.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Habár nehezére eshet beismerni, ha valamiben kudarcot vallott, úgy tenni, mintha semmi sem történt volna az igazi bolondság. A mai napon még jó lehetősége lesz, hogy korrigálja a döntéseit. Éljen vele!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne vállaljon túl nagy kockázatot! Ön nagyon is meg van győződve a vélekedése helyességéről, de elképzelhető, hogy váratlan események miatt kényszerül felrúgni a számításait. Legyen mértéktartóbb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Olyan eseményeket élhet át a mai napon, melyek hatására jobban bízik a megérzéseiben. Be kell látnia, hogy bizonyos dolgokban inkább az intuíciójára és a szívére kell hallgatnia, nem az eszére. Egy kedves ember segíti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hiába hiszi azt, hogy ön mindent meg tud oldani egyedül. Ez sajnos nem így van. Ha túl sokat vállal, annak nemcsak, hogy kudarc lehet a vége, de az is, hogy a végén belebetegszik a hajtásba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Eddig nagyon erősnek érezte magát, de ma úgy érzi, hogy a hullámok összecsapnak a feje felett. Ez valóban veszély, ha nem tud lemondani olyan dolgokról, melyek túl sok energiáját kötik le, de keveset teremnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön minden tekintetben megbízható partner: az üzletben éppen úgy, mint a magánéletben. A mai napon a modora is kifogástalan: sikerül behúznia a méregfogait. Tárgyalásokra, szövetkezésre kitűnő nap ez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Rettentő nagy önbizalommal vág bele az ügyintézésbe, ne engedje, hogy kisebb akadályok eltérítsék a szándékaitól! Ami az ismerőseit illeti, hallgassa meg a véleményüket, de a magáé szerint járjon el! Akkor nem tehet szemrehányásokat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem törekedhet minden téren vezető szerepre: vagy a családjában, vagy a munkahelyén kell háttérszerepet vállalnia, különben az ön gerince is összeroppanhat a terhek alatt. Ha ön nő, akkor ez különösen igaz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Habár semmi hiba a szaktudásában, vagy a jellemében, a munkahelyi előmenetelével mégis gondok lehetnek. Vannak ugyanis bizonyos előre nem látható körülmények. Ha túl sokat vállal, azzal pedig szétforgácsolja az energiáit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem védelmezheti ugyan minden körülmények között a saját vélt vagy valós igazságát. Ugyanakkor az sem megengedhető, ha mindenben igazat ad a kedvesének. Különösen akkor nem, ha ő már lemondott minden reményről. Táplálja benne ön!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: